Første gang den 11. april kl. 18.30 - 20.30


Magician er en skole i magi og energi, hvor vi lærer om eleksire, trylleformulare, skovens væsner og al den magi vi omgiver os med. Det handler om at finde den rolle i os selv, som vi ofte pakker væk - men vi tryller det frem og lader  fantasien guide os.

Vi skal lave lykkeamuletter, heksemost, trylleri, finde magi i naturen, eleksirer og alt muligt andet  i et magisk lignende univers. Universet er spirituelt inspireret og vil derfor give eleverne indblik i egen sensitivitet og energi. Vi vil bla arbejde med viden om ego/sjæl, drømme, hvad er et spøgelse for noget (hvis det overhovedet er der) - og egen intuitive bevidsthed.

Skolen har en fast uniform, som man får udleveret til udlån den første gang og den skal man have på i skolen. Man får også udleveret en magibog, hvor formler og noter nedfældes.

Efter hvilke aldre der tilmelder sig, vil der være forskellige grupperinger - hvor emnerne kan være forskellige. Tidligere elever fra magiskolen, kan også være assistenter - dette skal der søges om. Skolen afsluttes med eksamen og den 20. juni er er en afgangsceremoni for forældre og søskende.

Tilmelding nødvendigt:
Pris: 475.-
Alder: 10 - 20 år
Antal max: 20 personer

RamaZang_rd400pxpng

RamaZang i Fredskoven · Kristianlundsvej 1 · 5400 Bogense · mail: mail@ramazang.dk