Brænder dit hjerte for at få ideer i gang, at finde på kreative løsninger og i det hele taget skabe med hjertet.... så meld dig ind i RamaZangClub 2020


Clubben for alle. Det vil sige en klub i huset der varetager forskellige opgaver og interesser. RamaZangClub varetages af bestyrelsen sammen med medlemmerne og et ungeudvalg, som i samarbejde med bestyrelsen skaber endnu flere begivenheder i huset, beregnet til alle de lokale, voksne, børn og unge i området.
Det skal være fedt at komme i klub....for ALLE. Derfor er der regler og de skal overholdes, ellers kan man skutte være her. Man deltager i dagens tema, og byder ind med sin vindende personlighed og smil. 

Clubben vil bla komme til at varetage:

  • Ugentlig Clubdag - hver torsdag kl. 18.20-20.30
  • Brainstorm med lege og møder til udvikling af huset og brugernes interesser - for alle aldre med fokus på kultur aktiviteter og performance.
  • RamaZangBio
  • Cafe - cafe til hygge, lektier, fællesskab, kareokee, samvær mm
  • RamaZangTeam - Et hold der tager ud og opviser til forskellige arrangementer 
  • Events udviklet i club regi, som alle både medlemmere og ikke medlemmere kan deltage i.
  • Band/musik øvedage i huset. Bandet kan evt. Også spille til begivenheder.
  • Hvad i nu ellers finder på......

Om Clubben:

Klubben vil have en fast ugentlig kalender men derudover vil vi hen over året lave forskellige tiltag i huset, som kan være både temarelaterede events, sjove tiltag, optrædener, musikaftener af forskellig kaliber og alle tiltage for forskellige aldersgrupper - noget vi laver SAMMEn med de unge mennesker - deres ideer og tanker der skal på banen.  Clubben er en mulighed for dig, at være sammen med andre på samme alder og på tværs af alle aldre på samme tid, og altid med begejstring, fællesskab og kultur som omdrejningspunkt. 

Årskalender: 

Der udarbejdes en plan over events og begivenheder over året. Det er også muligt at komme med ideer clubben, og alt er muligt, så længe det overholder vores KODEX.

 

Medlemskab: 

Et medlemsskab koster 300 kr.  Og kører fra januar til januar – altså 12 mdr. Derefter skal meddlemsskabet fornys.Events koster ekstra at deltage i, men det er ike meningen at der skal være et kæmpe overskud - det er meningen at ideer og økonomi skal flyde til gavn for fællesskabet og udvikling.


Facadefolk_sortpng

RamaZang i Fredskoven · Kristianlundsvej 1 · 5400 Bogense · mail: mail@ramazang.dk