Om RamaZang

RamaZang er et teater der arbejder med teater i børne- og ungdomshøjde og performance for både børn og voksne. Vi laver seriøse stykker og bruger teaterformen som en måde at udvikle sunde interesser for børn og unge helt fra 8 års alderen til de er voksne. Der er ingen audition på teaterholdet, du kan lærer at lave teater, så du behøver slet ikke være god i forvejen. I forhold til selve teaterstykket, som starter i januar, er vigtigt at du kan komme alle dage og også de ekstra øvedage, for alle roller er vigtige, og ingen kan undværes på en øvedag. Vi har den regel, at er man frablevet fra teater tre gange, behøver man ikke komme mere - og det skal meldes til instruktøren med begrundelse for udeblivelse. Der kan opstå situationer der naturligvis kan godkendes. Husk udmelding, hvis det er fordi man ønsker at stoppe, så pladsen kan gives videre til en på ventelisten.

Går du rundt og synes det kunne være sjovt at lege, synge og danse og lave teater, så kan du starte her i RamaZang på vores performancehold, og have et fantastisk fællesskab med andre teatertosser i alle aldre. RamaZang har et teaterteam som er bestående af et hold instruktører, der har hver deres kompetencer indenfor sang, teatersport og instruktion. RamaZang har en lys/lyd mand samt en flere ansvarlige på kostumer og scene, der ofte har et helt kuld sydamer, der svinger med nåle, pels og palietter. Men det er Performanceholdet der sætter retningen.

ORDENSREGLER I HUSET

RamaZang går meget op i at være det gode forbillede. Derfor har vi nogle regler, som vi beder alle om at overholde. Vi er en blandet flok med store og små... ja og voksne, og der har vi en klar foreventning om, at alle spiller efter husets regler.

  • Ingen mobiler - de afleveres ved indgangen (må bruges til at øve sange, recearche mv)
  • Max 3 fraværsgange
  • Man har ikke selv forskellige drikkelse og "snask" med.
  • Taler pænt og ordenligt, og roser sine teamkammerater.
  • Vi holder en lille pause hver øvegang, her opfordres til hygge på tværs af aldre og hold.
  • Rygning foregår på siden af huset, og alene - og kun fra 18 år. Skodder smides ikke på jorden men i spand til det samme
  • Man kommer til tiden
  • Man medbringer materialer man skal bruge
  • Voksne som er en del af huset, må ikke ryge eller drikke ”sammen” med medlemmere af teatret.

Så rigtig hjertelig velkommen til teaterglade teatertosser 

- Kom og mærk stemningen og energien i teatersalen!