navnpng

Første gang den 5. april kl. 18-21Magician er en skole i magi og energi, hvor vi lærer om eleksire, trylleformulare, skovens væsner og al den magi vi omgiver os med. Det handler om at finde den rolle i os selv, som vi ofte pakker væk - men vi tryller det frem og lader  fantasien guide os.

Skolen varer i 10 uger (10 gange - helligdage undtaget), og slutter den 20 juni. Vi skal lave lykkeamuletter, heksemost, trylleri, finde magi i naturen, eleksire og alt muligt andet  i et Harry potter lignende univers. Universet er spirituelt inspireret og vil derfor give eleverne indblik i egen sensitivitet og energi. Vi vil bla arbejde ego/sjæl, drømme, hvad er et spøgelse for noget (hvis det overhovedet er der). 

Skolen har en fast uniform, som man får udleveret til udlån den første gang og den skal man have på i skolen. Man får også udleveret en magibog, hvor formler og noter nedfældes.


Efter hvilke aldre der tilmelder sig, vil der være forskellige grupperinger - hvor emnerne kan være forskellige. Tidligere elever fra magiskolen, kan også være assistenter - dette skal der søges om. Skolen afsluttes med eksamen og afslutning.

Tilmelding nødvendigt:
Pris: 475.-
Alder: 10 - 20
Antal max: 20 personer

Facadefolk_sortpng

RamaZang i Fredskoven · Kristianlundsvej 1 · 5400 Bogense · mail: mail@ramazang.dk